Go On Tour 2022-2023
Optreden op meerdere podia & in verschillende steden

 Editie 2022-2023 (afgerond)

Mailformulier


Tijdens deze editie zullen wij op tour gaan in Zutphen, Nijmegen en Apeldoorn en volgen deelnemers workshops van professionals uit de muziekbusiness. Leerzaam en leuk dus! Leerling aan the BeatAcademy ?  Check hieronder dan 'Mee op tour' of 'Perform tijdens 1 show'  Geen leerling aan the BeatAcademy? Check dan 'Voorprogramma'


19 november 2022 Uffies - Zutphen            


18 december 2022  St. Jacobskapel -Nijmegen

2 april 2023 Repetitiedag Gigant     


16 april 2023 Popzaal Gigant - Apeldoorn

Go On Tour 2022-2023 is afgerond en aanmelden is niet meer mogelijk! Mocht er een nieuwe editie komen dan laten wij het weten!


Mee op tour of Perform tijdens 1 show. Dit is mogelijk voor leerlingen van The BeatAcademy! Indien je dus les hebt bij: GuitarBeat, PianoBeat, VoiceBeat, BassBeat of Drumbeat!


Mee op tour: optreden in meerdere steden, op meer podia en voor een groot publiek. Je hebt toegang tot alle workshops en hebt (indien we je koppelen aan een andere muzikant) meespeel momenten tijdens je les. Loop mee met ons team tijdens de tourdagen. Leer, netwerk, ervaar en have fun! Ga je mee op tour? Dan krijg je ook nog eens je eigen 'mentor'. Hij/zij zal je helpen jouw doelen te bepalen/halen. Kun je niet alle show data? Geen probleem!

Perform tijdens 1 show: Je staat op het podium tijdens 1 van de Go On Tour shows.  Selecteer gewoon de show waarop je kunt/wil optreden. Je zal een workshop volgen binnen jouw discipline en indien je gekoppeld bent aan een andere muzikant organiseren we meespeel momenten tijdens jouw muziekles.

Voorprogramma! Ook wanneer je geen les volgt aan The BeatAcademy, is meedoen aan dit project mogelijk. Het is mogelijk je aan te melden als voorprogramma. Dit doe je als individueel muzikant of als bestaande band. Meer info? Klik hier

Voor alle disciplines & leeftijden We geven beginnende muzikanten de kans om ervaring op te doen. De meer ervaren muzikant kan nieuwe inspiratie opdoen. 

Binnen alle muziekgenres en binnen de disciplines: piano, zang, (bas)gitaar & drums.  Dit project is bedoeld voor alle muzikale niveaus, op basis van jouw ervaring en muzikaliteit zorgen wij voor een goede match. 

Go On Tour is een initiatief van 'The BeatAcademy', een landelijke muziekschool. 

Onder begeleiding van een ervaren muziekdocent toewerken naar te gekke gigs!
Voor maar €50,- kun je met ons mee op tour! Lees meer op de pagina: tarieven

 

BeatAcademy